<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sissener med alternativ løsning for Norwegian

Publisert 9. sep. 2019 kl. 10.24
Oppdatert 9. sep. 2019 klokken 10.39
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 166 ord
HAR LØSNING: Jan Petter Sisseners Sissener Canopus har lagt frem et forslag til løsning for Norwegians refinansiering. Foto: Foto: Iván Kverme

Fondet Sissener Canopus vil, som Finansavisen meldte i forrige uke , si nei til Norwegians kriseløsning og har sammen med en stor gruppe obligasjonseiere lagt frem et alternativt forslag for selskapet, skriver Dagens Næringsliv (DN) mandag.

Forvalter Philippe Sissener, sønn til Jan Petter Sissener, er i likhet med sin far fortsatt skeptisk til forslaget Norwegian la frem sist mandag. Han oppgir til DN at gruppen utgjør over 20 prosent av obligasjonseieren i begge de to lånene Norwegian ønsker å utsette forfallet for.

– Vi er en konsentrert gruppe obligasjonseiere som har kommet med et konstruktivt forslag til selskapet, sier Sissener til avisen, men vil ikke gå i detalj om hva som ligger i det.

Han letter imidlertid litt på slørest med å si at forslaget inkluderer noen som endringer som vil gjøre det bedre for obligasjonseierne.

Flere relaterte artikler

Sissener lemper ut aksjer

Oppkjøpskandidater på Oslo Børs

Analytiker tror på utsettelse

Slår tilbake mot Sissener

Nå leker de med ilden

Her er Norwegians trafikktall

– Hent nok, en gang for alle

Obligasjonseiere gjør opprør

Sissener gir tommel ned til Norwegian