MER Å GÅ PÅ: Sammen med utsiktene for en attraktiv direkteavkastning fra 2020, mener analytikerne i DNB Markets det bør være mer å gå på for Yara. Foto: NTB Scanpix

Ett aksjetips fra DNB Markets

Analytikerne i DNB Markets mener det bør være mer å gå på for Yara.

Kombinasjonen av det DNB Markets venter vil bli en strammere tilbudsside de neste årene, en lengre periode med lave gasspriser enn tidligere lagt til grunn og effektene av de interne forbedringsprogrammene gjorde at analytikerne i meglerhuset tidligere denne uken løftet EBITDAestimatene i Yara med 2-5 prosent for perioden 2019-2020.

Aksjekursen steg i går, onsdag, to prosent til 409 kroner.

«Sammen med utsiktene for en attraktiv direkteavkastning fra 2020, mener vi det bør være mer å gå på for selskapet og har en kjøpsanbefaling med et kursmål på 500 kroner per aksje,» heter det i en oppdatering fra DNB Markets.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også