KjøpLogg inn

DNB Markets har sett på syv eiendomsaksjer - her er favorittene

Publisert 19. sep. 2019 kl. 08.42
Oppdatert 19. sep. 2019 klokken 08.48
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 184 ord
DNB MARKETS: Analytikerne forteller investorer at Olav Thon Eiendomsselskap og NRC Group er favorittene i sektoren. Foto: Eivind Yggeseth

I forbindelse med dagens Eiendomskonferanse i regi av DNB skal blant annet Veidekke, AF Gruppen, NRC Group, Olav Thon, Self Storage Group, Solon og Norwegian Property presentere sine selskaper og utsikter.

Størst potensial

«Innenfor sektoren ser vi i øyeblikket størst potensial for Olav Thon og NRC Group», skriver DNB Markets i torsdagens rapport.

For Olav Thon har analytikerne en kjøpsanbefaling og et kursmål på 215 kroner mens NRC Group får en kjøpsanbefaling og et kursmål på 75 kroner.

Onsdag sluttet Olav Thon Eiendomsselskap på 143,40 kroner, hvilket gir selskapet en markedsverdi på 14,86 milliarder kroner.

Samtidig endte NRC Group på 58,80 kroner, hvilket gir selskapet en markedsverdi på 3,18 milliarder kroner.

Olav Thon er favoritten

«Potensialet ser dermed størst ut for Olav Thon, men til gjengjeld er aksjelikviditeten i NRC Group høyere», avslutter analytikerne i DNB Markets.

Noen analytikere er mer optimistiske enn andre. I går kunne vi lese at en Kepler-analytiker forteller investorer at de kan doble pengene ved å satse på Tor Olav Trøims Borr Drilling.