Norsk spillselskap varsler nedstegning

Det norske spillselskapet 5th Planet Games annonserer nedstegning av sitt Berlin-studio.

Publisert 28. sep. 2021 kl. 21.36
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 80 ord

 

5th Planet Games, som er en norsk utvikler av spill for mobil, skriver i en børsmelding at de stenger ned sitt Berlin-studio med umiddelbar virkning.

Nedstengningen kommer etter selskapets investeringsavtale med underholdningsselskapet Skybound Entertainment, som har gjennomgått selskapets publiseringsstrategi. Nedstengningen innebærer kansellering av all ny produktutvikling ved studioet.

5th Planet Games er notert på Euronext Expand, og utvikler spill for mobil og internett. Forrige uke offentliggjorde selskapet tall, der de blant annet kunne rapportere om et EBITDA-resultat på -14,5 millioner danske kroner.