<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Venter gevinst på minst 60 millioner fra Oslo-salg

AF Gruppen og Höegh Eiendom selger hotell- og kontorbygg i Oslo, der blant andre Petter Stordalens hotellkjede Nordic Choice er leietager.

Publisert 11. feb. 2022
Oppdatert 11. feb. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 142 ord
TRAVEL DAG: AF Gruppen og konsernsjef Amund Tøftum har meldt om rekordtall, Sverige-kjøp og Oslo-salg fredag. Foto: Iván Kverme

 

Hasle Linje Næring har inngått en intensjonsavtale med «en solid norsk eiendomsaktør» for salg av samtlige aksjer i selskapet Karvesvingen 7 AS, som eier hotell- og kontorbygget på samme adresse på Hasle i Oslo.

Hasle Linje Næring eies av AF Gruppen med 49,5 prosent, Höegh Eiendom med 49,5 prosent og selskapet Vind med 1 prosent.

Hotell- og kontorbygget har et bruttoareal på cirka 21.000 kvadratmeter. Hovedleietagere i dag er Petter Stordalens hotellkjede Nordic Choice Hotels og medieselskapet NENT. Begge leietagerne flyttet inn i fjor.

Det var AF Gruppen som oppførte bygget. Entreprenørkonsernet estimerer en regnskapsmessig gevinst på minst 60 millioner kroner fra salget.

Avtalen for eiendommen er betinget av styregodkjenning og tilfredsstillende due diligence, opplyses det. Gjennomføring ventes å finne sted 1. april.

Fredag har AF Gruppen også lagt frem rekordsterke kvartalstall og meldt om kjøp av resten av Betonmast Sverige.