<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Venter kamp om luksushytter

- Dette er det beste sjøhyttemarkedet jeg har opplevd siden 2007, sier eiendomsmegler Tore Solberg i Eiendomsmegler 1 Sandefjord.

    Publisert 29. apr. 2016 kl. 08.38
    Oppdatert 29. apr. 2016 klokken 13.12
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 188 ord
    Tore Solberg i Z-eiendom. Foto: Finansavisen

    For nøyaktig en uke siden spådde Finansavisen et hett sjøhyttemarked i sommer og kunne fortelle at eiendomsmegler Anders Lysholm i Privatmegleren spådde prisoppgang. - Alt vitner om en veldig bra sommer, uttalte han til avisen.- Ting man ikke fikk solgt i fjor, det får man solgt nå, sa Geir Winther i Eiendomsmegler 1 til Finansavisen.Åpningen av sesongen har vært formidabel. Dette er det beste sjøhyttemarkedet jeg har opplevd siden 2007, sier eiendomsmegler Tore Solberg i Eiendomsmegler 1 Sandefjord til DN i dag.Solberg har i en årrekke solgt kostbare eiendommer langs Vestfold-kysten. – Vi har allerede i vår solgt tre eiendommer i prisklassen rundt fem millioner kroner. De gikk for mellom 300.000 og 1,2 millioner kroner over prisantydning, sier Solberg til avisen.Siste 12 måneder ble det omsatt 40 landsteder ved sjøen til en pris på ti millioner kroner eller mer, mot 22 i den foregående 12 måneders perioden. Det viser ferske tinglysingstall som eiendomsinformasjonstjenesten Ambita har utarbeidet for Dagens Næringsliv.Etter noen dårlige somre med mye regn og mye pruting, kom omslaget med finværet i 2014, ifølge Solberg.– Det ble fantastisk bra i juni 2014, og det har vært stigende siden, sier Solberg.