Eiendomsinvestorer sikler på USAs ambassade

Forrige ukes teaser har trigget stor interesse.

Interessen har vært stor siden eiendomsrådgiveren CBRE sist uke gikk ut med en teaser for salget av den amerikanske ambassaden i Henrik Ibsens gate 48, melder Estate Nyheter.Seniordirektør Hans-Christian Birkedal i CBRE Capital Markets karakteriserer eiendommen som «unik, med historisk sus og perfekt beliggenhet».- Interessen kommer fra flere typer kjøpere, blant annet norske og internasjonale eiendomsutviklere, private investorer og større eiendomsselskaper, sier han.Det aktuelle bygget teller drøye 6.000 kvadratmeter fordelt på fire etasjer og kjeller, men Birkedal vil ifølge nettstedet ikke si noe om forventninger til salgssum eller leieinntekter. - En ny eier må påregne å renovere bygget, og må også forholde seg til at Riksantikvaren har tanker om byggets bevaringsverdige sider, fortsetter han.CBRE varsler overfor Estate Nyheter indikativ budgivning tidlig i mai, visninger i slutten av måneden og en andre budrunde i starten av juni.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker