Ringnes skal bygge hotell i Lofoten

Eiendomsinvestoren satser.

Eiendomsspar og Christian Ringnes har kjøpt Frikar AS, og skal nå bygge hotell i Lofoten, melder Estate Nyheter.- Å ha fått kjøpe en eiendom godt over tre mål tomt midt i hjertet av Svolvær sentrum, er litt av en førjulspresang, sier Christian Ringnes til nettstedet.Tanken er å bygge et høyhus på 14 etasjer med 200 rom der gamle «Jern og Bygg» har holdt til, samt boliger og næring. Frikar AS har jobbet med planene ved kaikanten siden 2015.Ringnes karakteriserer ifølge Estate beliggenheten som Lofotens beste, og høyhuset skal stå ferdig 2021 om alt går etter planen. Prosjektet er fortsatt i reguleringsfasen, men Lofotposten skriver at ordfører Eivind Holst i Vågan kommune hadde et positivt og konstruktivt møte med Ringnes i går.- Det er ikke hver dag det kommer folk som vil investere i 40 nye arbeidsplasser. Dette er i aller høyeste grad interessant, sier han.


Les også