Ville ha 60 mill. for hytte - solgt for 29 mill.

Brattholmen er solgt for 29 millioner kroner.

Næringseiendom

Landstedet Brattholmen ble i fjor lagt ut for salg med en prisantydning på 60 millioner kroner. Siden er prisantydningen på eiendommen, som ligger på en liten øy rett ved Hankø i Østfold, satt ned en rekke ganger. I august lå landstedet ute med en prisantydning på 29 millioner kroner. DN skriver mandag at eiendommen er solgt for denne prisen.Tidligere har det kommet bud på eiendommen på den 103 mål store øya på 46 millioner kroner. Da ble det ikke gjennomført noe salg.Ifølge DN betalte selger Pål Terje Gabrielsen 10 millioner kroner for øya i 2006. Han har siden brukt 15 millioner kroner på oppgradering.Daglig leder og eiendomsmegler Fredrik Dyve i Privatmegleren Dyve & Partnere ønsket ikke å kommentere eiendomssalget da DN ringte ham 2. juledag.

hankø
Nyheter
Næringseiendom
Fritidsbolig