Arctic Securities kjøper på Lysaker

- Et attraktivt prosjekt for investorene, sier selger.

NCC selger kontorprosjektet PP11 på Lysaker utenfor Oslo til Arctic Securities, skriver selskapet selv på sine hjemmesider.Handelen gjennomføres som selskapssalg med en underliggende eiendomsverdi på rundt 310 millioner kroner.- Vi ser at Lysaker er et ettertraktet kontorområde, og med en langsiktig leietaker som Nemko har PP11 vist seg å være et attraktivt prosjekt for investorene, sier administrerende direktør Manne Aronsson i NCC Property Development Norge i en kommentar.Konsernet Nemko vil flytte det norske hovedkontoret sitt, og har inngått en leieavtale på rundt 5.000 kvadratmeter.Samlet utleiebart areal er rundt 6.600 kvadratmeter pluss 60 parkeringsplasser, derav 45 innendørs.Aktuell utleiegrad er 76 prosent. I forbindelse med salget gir NCC en leiegaranti på maksimalt fem år for ikke-utleide arealer. Salget vil ha en positiv innvirkning på NCC Property Developments resultat for 1. kvartal 2019.Vi tar også med at Trond Mohn, gjennom sitt heleide Meteva, er største aksjonær i Arctic Securities, med 36,02 prosent av aksjene.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også