Blar opp for Refsnes Gods

Stein Erik Hagen og Erik Berg overtar.

Hotellkjeden Classic Norway kjøper Refsnes Gods utenfor Moss, skriver DN.- Nå har vi eid hotellet i vel 20 år. Jeg blir ikke yngre og ingen av barna ville overta, forklarer Widar Salbuvik.Han vil ikke si noe om salgssummen, men bruker ifølge avisen deler av den til å kjøpe aksjer i Classic Norway.- Refsnes Gods passer bare så innmari godt inn i Classic Norway-systemet; et klassisk hotell smekkfullt av kunst og kultur og vin med et fantastisk ytre og indre, sier Erik Berg til DN.Han eier 43 prosent av kjeden, i likhet med Stein Erik Hagens Canica.Omsetningen på Refsnes Gods har vaket i overkant av 30 millioner kroner årlig siden 2011, med 3-4 millioner i overskudd per år.Ifølge avisen blir hotellet trolig utvidet med en ny fløy neste år, slik at antall rom øker fra dagens 61 til 100.