Her er luksushytta som har alt – inkludert naboer rett foran

Hva med hytte nær Oslo med 19 mål strandtomt, brygge, basseng og tennisbane? Hytteselger vil ha 43 millioner for en eiendom i andre rekke med naboer rett foran.

HØYT HEVET: Hvem betaler 43 millioner for en stor eiendom når man har naboer på en mye flottere eiendom rett foran seg? Fordelen er at man ser over naboene fra den store eiendommen i det man ligger oppe på en fjellknaus. Foto: Nordvik Bolig
Fritidsbolig

Plutselig er sjøhytter i vinden og selgerne kan igjen hente frem drømmene som har ligget gravlagt i snart 15 år. I Son vil Hans Nilsson ha 43 millioner kroner for sin praktfulle hytte.

Vi snakker om en av de dyreste hyttene i Norge. Da forventer man normalt ikke å ha naboer med en enda flottere eiendom rett foran seg. Men den som blar opp kjempesummen for hytteeiendommen på Kjøvangen får nettopp det.

Den som tåler synet og misunnelsen av naboene midt i sjøutsikten får imidlertid en storslagen eiendom bare 30 minutter fra Oslo. 

Det er Nordvik Bolig som nå har lagt ut eiendommen for salg.

BAK I KØEN: 43-millionershytta ligger øverst i bildekanten. Naboene foran ligger i front mot sjøen. Dog eier man noe av stranda øverst til venstre. Foto: 1881.no

Tennis og petangue

Vadbakkveien 20 er adressen, og eiendommen beskrives som unik og vakker. For dem som har mange krav, er det bare å begynne å huke av, for når man selger en eiendom i andre rekke, bør det øvrige være på stell.

Her snakker vi om en eiendom på hele 19 mål med privat strandlinje, men dog bare del av brygge. Egen tennisbane på eiendommen hører til det uvanlige, men det er det her. Også egen petanquebane med internasjonale mål.

Svømmebasseng er det også - og en terrasse på 60 kvadratmeter med storslagen utsikt over innseilingen til Oslofjorden.

Hovedhuset har fire soverom og to bad. Den er arkitekttegnet av Tommy Finne. I tillegg har man gjestehus og bassenghus.

På en fjellknaus

Huset på eiendommen er bygget i 1975, og er på 170 kvadratmeter. Den består av to bygg som er bundet sammen med et mellombygg. Gjestehuset ligger nærmest vegg i vegg.

Mens naboboligene i rekken foran ligger med plener rett over sjønivået ligger eiendommen bak høyt hevet oppe på en fjellknaus. 

Herfra er det ingenting som hindrer utsikten mot både Tofte og Hurum. Det er følgelig ikke utsikten man kan klage på når man blar opp 43 millioner.

Og innvendig fremstår boligen enda mer forseggjort enn man kunne forvente av inntrykket utenfor.

Eiendomsmegler Christian L. Mathiesen besvarte ikke henvendelsene fra Finansavisen mandag.

son
kjøvangen
nordvik
luksus