<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Microsoft på speed-dating med studenter

Etterspørselen etter gode IT-hoder er for tiden stor. Microsoft Norge etablerer derfor Microsoft University sammen med sine partnere, og benytter seg av speed-dating for å finne best match mellom søker og bedrift.

Publisert 5. mars 2007
Oppdatert 14. des. 2013
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 190 ord

Microsoft Norge reiser i disse dager landet rundt rundt på høyskoler og universiteter for å presentere Microsoft University. 72 studieplasser skal fylles opp med flinke, nyutdannede kandidater som så skal videre inn i jobb som konsulenter, utviklere og selgere hos Microsofts partnere.Adm. direktør i Microsoft Norge, Knut Aasrud, forteller at Microsoft University er et direkte resultat av ønsket om å finne frem til konkrete tiltak for å bistå partnerøkosystemet med å skaffe kvalifisert arbeidskraft. Samtidig ønsker man å gi norske studenter en unik mulighet til å lære seg ledende teknologi.-Slik som det er i dag vil videre vekst for våre partnere risikere å bli bremset av mangel på kvalifiserte folk. Microsoft University er et nytt konsept hvor vi nå går aktivt ut mot studenter for å tilby unike karrieremuligheter innen ledende teknologi, sier Aasrud.Rekrutteringen til Microsoft University er nå i gang landet rundt. Søknadsfristen er satt til 30. mars, og aktuelle søkere vil da bli invitert til innledende intervjurunder. Intervjurundene innebærer blant annet speed-dating hos Microsofts partnere, slik at søkere og partnere kan komme frem til best match. I juni signereres kontraktene og i august starter Microsoft University i Oslo.