Konjakkgiganten Hennessy ville stoppe Vardøen

Den franske konjakkprodusenten Hennessy likte ikke Villa Paradiso-navnet.

Jan Vardøen åpner tirsdag den tredje Villa Paradiso-restauranten på Majorstuen i Oslo, med navnet trygt i behold. Det var ikke gitt, skriver DN.I over ett år har varemerket Villa Paradiso og blant annet det egenimporterte vinmerket Vino Paradiso ifølge avisen vært gjenstand for nye vurderingsrunder, etter at den franske konjakkprodusenten Hennessy i september 2016 begjærte alle varemerkene delvis slettet.Konjakkprodusenten mener at alle navnene Villa Paradiso, Piccolo Paradiso og Vino Paradiso kan forveksles med navnet på deres eksklusive «Paradis»-konjakk, og ønsket at Paradiso-merkene ikke lenger kunne være registrert for vin og alkoholholdige drikkevarer.Onsdag denne uken ble det ifølge DN klart at Hennessy tapte sakene om varemerkene Villa Paradiso og Piccolo Paradiso – pizzarestaurantene og focacciabakeriene.- Den franske konjakken er noe helt annet enn oss. Jeg hadde ikke engang tenkt tanken om at konjakknavnet kunne forveksles med våre navn, sier Jan Vardøen til DN.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også