+ mer

Nå kommer nye Ford Fiesta

Verdenspremièren på nye Ford Fiesta vil finne sted i Køln om to uker.

Det skjer på Ford sitt «Go Further»-arrangement i Køln 29.november, og Hegnar.no kommer til å være tilstede.Arrangementet skalavholdes i fabrikklokalene der den nye Fiestaen skal produseres.- Den nye Fiestaen vil representere kjøreglede, sportslighet, avansert teknologi og design i særklasse, samtidig som den er trofast mot alt det den ikoniske småbilen står for - og som har begeistret flere generasjoner Fiesta-eiere de siste 40 årene, sier Ford sin Europasjef, Jim Farley i en pressemelding.I tillegg til den nye Fiestaen, vil Ford også komme med flere detaljer rundt sin såkalte Smart Mobility-strategi, nyheter om drivstoffbesparende teknologier, og ikke minst presentere nye nyttekjøretøy.
Motor