+ mer

UPS bestiller 125 Tesla Semi

UPS har reservert 125 av Teslas nye fullt elektriske lastebil, Semi.

UPS

som driver en av de største kommersielle lastebilflåtene i verden, har kunngjort at de har reservert 125 av Teslas nye fullt elektriske lastebil, Semi. De nye lastebilene kommer til å bli en del av UPS’ omfattende kjøretøyflåte som benytter alternativt drivstoff og avansert teknologi, bestående av lastebiler og traktorer drevet av elektrisitet, naturgass, propan og annet ikke-tradisjonelt drivstoff.- I over et århundre har UPS vært bransjeledende i testing og implementering av ny teknologi for effektivisere flåtedrift. Vi ser frem til å utvide vår satsing på flåten med Tesla, sier Juan Perez, chief information and engineering officer.- Disse banebrytende elektriske lastebilene er klare til å innlede en ny epoke med forbedret sikkerhet, redusert miljøpåvirkning og redusert eierkostnad, sier han.UPS har levert informasjon om sine lastebilruter til Tesla som en del av selskapets vurdering av kjøretøyets forventede ytelse for UPS-syklusen. UPS samarbeider ofte med leverandører av ny kjøretøyteknologi for å hjelpe dem med å utvikle løsninger som er klare for UPS’ strenge krav til bruk.Teslas semitrailer hevdes å ha en rekkevidde på opptil 800 kilometer på en enkelt ladning, en uovertruffen kabinopplevelse for sjåføren, forbedret trafikksikkerhet og en betydelig redusering i langsiktig eierkostnad. Tesla forventer å starte produksjonen av kjøretøyene i 2019, og UPS vil være blant de første selskapene som tar kjøretøyene i bruk.

Motor