Motorspesial: - You get what you pay for

Lurer du på hvordan det høres ut når Porsche 911, Aston Martin Vantage eller Lamborghini Urus ruser motoren? Gå ikke glipp av HegnarPodden Motorspesial i dag.

Hver lørdag presenterer Finansavisen Motor de heteste bilene på markedet.Denne uken har de satt Porsche 911 opp mot Aston Martin Vantage.- Dette er «vann i munnen»-biler?- Absolutt. De koster jo litt også, sier Andreas Scheel, redaksjonssjef i Finansavisen Motor når han gjester HegnarPodden Motorspesial, og fortsetter;- Aston Martin (red.anm: Aston Martin Vantage) er dyrere enn Porschen (red.anm: Porsche 911). Ikke veldig mye, men de er likevel i et segment hvor man bruker såpass mye at det ikke er de siste par hundre tusen som avgjør hva du ender opp med. Du ønsker å kjøpe noe du virkelig har lyst på og du virkelig liker å bruke, sier Scheel.- Selges flere hundre sportsbiler i millionklassenTesten konkluderer med at Porsche 911 er hakket bedre enn Aston Martin Vantage, men du må belage deg på å punge ut fra 1,3 til 2,1 millioner for drømmebilen.- Er det mange biler i denne prisklassen som selges i Norge?- Det har blitt stadig flere. For ti år siden var det ikke stuerent i det hele tatt. Du ble nesten spyttet på hvis du kjørte Ferrari eller Aston Martin, mens i dag har det kommet betydelig flere biler, merker og modeller av denne typen, sier Scheel, og ramser opp:- McLaren, Lamborghini – i tillegg til at Porsche selger veldig bra. Også av sine større biler. Og Aston Martin har også kommet seg godt inn på markedet.- Det er mye mer akseptert. Nøyaktig hvordan du definerer antallet, men at det selges flere hundre sportsbiler i millionklassen hvert år, det er det liten tvil om, sier Scheel.Han trekker også frem hva som er hot og not på bilfronten akkurat nå, og vi spiller av motorlyden til Lamborghini Urus.Klikk deg inn for å høre hele Motorpodden under:NB! HegnarPodden Motorspesial med Andreas Scheel er tilbake lørdag 1. desember.

Les også