<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Åpner hoteller igjen: – Endelig

Nordic Choice har åpnet sitt første hotell i Norge siden mars i fjor – 14 etasjer høye Quality Hotel Ramsalt i Bodø.

    Publisert 1. juni 2021 kl. 13.24
    Oppdatert 1. juni 2021 klokken 13.36
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 212 ord
    – ENDELIG: Petter Stordalen og Nordic Choice åpner hotell i Bodø. Foto: Iván Kverme

    Petter A. Stordalens Nordic Choice Hotels har åpnet sitt første nye hotell i Norge siden coronapandemien brøt ut i mars i fjor.

    Det nye hotellet er Quality Hotel Ramsalt i Bodø, et 14-etasjes bygg med 250 rom samt møte- og eventkapasitet for 800 personer.

    – Endelig kan vi åpne hoteller igjen. Quality Hotel Ramsalt er det første nye hotellet Nordic Choice Hotels åpner i Norge etter mars 2020, og det er utrolig passende at det er Bodø som er arena for begivenheten, sier Stordalen i en melding.

    NY BYDEL: Quality Hotel Ramsalt er oppført ved havnepromenaden i den nye Bodø-bydelen Ramsalt. Foto: Drone Nord/Nordic Choice Hotels

    – Ingen byer i Norge er det mer buzz i og om. Bodø er en by som er i en enorm utvikling, nordmenns favorittreisemål i sommer, og vi tror hotellet blir en destinasjon for både lokale og tilreisende, sier Stordalen.

    Hotellet blir Bodøs største hotell.

    Et mål med hotellet er å gjøre det til en samleplass for hele byens befolkning, med uteservering, restaurantkonseptet Brasserie X og baren Bar Ramsalt i tillegg til konferansefasilitetene.

    I fjor bokførte Nordic Choice Hotels et tap på nesten 2 milliarder kroner før skatt. Omsetningen sank med over 5 milliarder, tynget av coronapandemien og nedstengning.