Millionselgeren Frid Ingulstad med selvbiografi

Blant de 300 boktitlene på Damm forlags høstliste finnes også bestselgerforfatteren Frid Ingulstads selvbiografi.

Næringsliv

- For meg som har levd et liv med oppdiktede personer, er det ikke lett å skrive ei bok med meg selv som hovedperson, sa Ingulstad i forbindelse med presentasjonen av Damms høstliste i Oslo tirsdag.Ingulstad som har skrevet rundt 140 bøker i underholdningssjangeren og solgt mer enn fire millioner eksemplarer av dem, fortalte at hun ble himmelfallen og usikker da hun fikk forespørsel om å skrive en selvbiografi.Men Ingulstad har vært mer enn forfatter, hun var flyvertinne i en tid da dette yrket var noen annet enn det er i dag, og seilte til sjøs som skipstelegrafist. Ingulstad uttrykker håp om at hun har vunnet innsikter og erfaringer som kan ha allmenn interesse, og som hun formidler gjennom denne sin selvbiografi. Hun er for øvrig på markedet dette året med hele ni billigbøker i de tre seriene «Kongsdøtrene», «Ingebjørg Olavsdatter» og «Sønnavind».Damm er ett av forlagene i Norge med størst spenn og størst antall i sine utgivelser, 600 titler kommer fra forlaget i år. Forlaget er ledende på fakta- og barnebøker. Damm utgir for eksempel bøkene til Astrid Lindgren og bøkene om Frøken Detektiv og ikke minst Harry Potter. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv