Totalt omfatter dommen to grove underslag, ett grovt bedrageri, fjorten simple bedragerier og ett forsøk på simpelt bedrageri, melder .I tillegg til å måtte betale tilbake pengene og sone i fengsel, er den 45 år gamle mannen fradømt retten til å drive selskaper eller være daglig leder i to år. I retten forklarte han at han brukte svært mye penger på å spille på hest.– I hele perioden tiltalen gjelder, har tiltalte hatt et sterkt behov for penger til å spille på trav, eller til å dekke annet privat forbruk som har vært nedprioritert til fordel for travspill, heter det i dommen.Forsvarer Svein Kjetil Svendsen ba retten ta hensyn til 45-åringens spilleavhengighet, men dette ble avvist. Han får derimot noe strafferabatt for å ha tilstått flere av forholdene i tiltalen.– Han er fornøyd med at dommeren satte ned straffen, men synes fortsatt den er for streng. Vi kommer til å anke avgjørelsen, sier Svendsen til TV-kanalen. (©NTB)