Når Knut K Heje nå overtar som toppsjef i Mills, rapporterer han direkte til sin far Knut G Heje som er konsernsjef i Agra-konsernet og styreleder i datterselskapet Mills, skriver DN.– Det har ikke nødvendigvis ligget i kortene at det skulle skje nå, men nå var vi i en situasjon der det passet å gjøre det, sier konsernsjefen til avisen. Avtroppende Mills-sjef Tore Haugsdal tas samtidig opp i konsernledelsen med ansvar for den utenlandske virksomheten.Heje-familien kjøpte ifjor ut den multinasjonale giganten Unilever slik at Agra/Mills nå er helnorske selskaper, og Mills har i dag flere kategoriledere blant norske dagligvarer og har god vekstfart, skriver DNFar Heje legger ikke skjul på at han er litt stolt over at sønnen tar steget, selv om han fastholder den profesjonelle distansen og avklarte profesjonelle roller.Knut Heje ser på den nye rollen som en en svært spennende utfordring, som han sier han har stor respekt for. - Kanskje jeg drives av både lyst og frykt, og begge deler tror jeg bidrar til gode resultater over tid, sier Heje til DN.