Hotelldirektør: - Å drive luksushotell er ekstremsport

– Det ligger et knallhardt lagarbeid over lang tid for å oppnå disse sorte tallene, sier The Thief-direktør Jarle Moen.

Eivind Yggeseth
Næringsliv

Petter A. Stordalens luksushotell The Thief på Tjuvholmen i Oslo har høstet internasjonale utmerkelser og havnet på mange av de heteste anbefalingslistene. I fjor gikk også regnskapet i pluss, skriver DN.Ifølge avisen økte inntektene med 14 prosent til 116 millioner kroner, og The Thief endte fjoråret med 56.522 kroner i plussresultat, riktignok før skattekostnad.Det er første gang siden åpningen i 2013 at selskapet går med overskudd, skriver DN.– Vi er veldig godt fornøyd med 2015. Ved inngangen til året var målsetningen vår klar: At hver eneste gjest som gikk inn døren skulle være litt mer fornøyd enn i 2014, og at vi skulle ha sorte tall når regnskapet ble gjort opp. Det har vi fått til, sier The Thief-direktør Jarle Moen.Han lovte allerede i februar ifjor at hotellet skulle være «back in black» i 2015.– Det ligger et knallhardt lagarbeid over lang tid for å oppnå disse sorte tallene, sier han til DN.

petter stordalen
the thief
jarle moen
luksushotell
Nyheter
Næringsliv