Partyfikser godt i pluss

Odd Sørli og hans Off Piste holder koken.

Næringsliv

Partyfikserne i Off Piste arrangerte fester for 107 millioner kroner i fjor. Det var mindre enn i 2014, men resultatet steg fra 10,5 til 11,5 millioner kroner, skriver DN.Resultatet var det beste siden finanskrisen.- Vi har ikke merket noe nevneverdig til oljesmellen, det er fremdeles trøkk i eventbransjen, sier daglig leder Jan Axel Syberg til avisen.Blant festene Off Piste arrangerte i fjor var 60-årsdagen til investor Christen Sveaas på Theatercaféen i Oslo, der blant andre popstjernen Robbie Williams underholdt.Tre ansatte, 137 millionerKomon-Stageway og deres tre ansatte økte ifølge DN omsetningen fra 71 til 137 millioner kroner, mens resultatet gikk fra 2,9 til 14,2 millioner kroner.- Vi har lykkes med å være en totalleverandør, og vi er spesielt gode på innholdsproduksjon, sier seniorrådgiver og styreformann i selskapet, Knut Meiner.Bransjeleder Gyro mistet ifølge avisen derimot over 40 millioner kroner i omsetning, mens resultatet gikk fra 14,8 til 5,9 millioner kroner.Playroom Event mistet over halve omsetningen og nesten hele overskuddet, men kreativ leder Jan Fredrik Karslen skriver i en tekstmelding til DN at nedgangen var planlagt og forventet.

partyfikser
off piste
event
christen sveaas
gyro
Nyheter
Næringsliv