Rekordår for asylbaroner

2015 ble det beste året noensinne for brødrene Kristian og Roger Adolfsen.

Kristian Adolfsen og Roger Adolfsen. Foto: Finansavisen.
Næringsliv

Asyl- og omsorgsinvestorene Kristian og Roger Adolfsen hadde sitt beste år noensinne i fjor, skriver Dagens Næringsliv.- Våre porteføljeselskaper hadde en meget godt utvikling ifjor, og totalt sett hadde vi vårt beste år noensinne, sier Kristian Adolfsen til avisen.De to brødrene har slått seg opp som Norges største innen drift av asylmottak med asylkjempen Hero, som tjente 26 millioner kroner i 2015. I tillegg eier de blant annet barnehage- og omsorgsselskapet Norlandia Care, som fikk et resultat på 247 millioner kroner, samt Norlandia-hotellgruppen og rekrutteringsselskapet Personalhuset.De sterke resultatene synes imidlertid ifølge avisen ikke i brødrenes investeringsselskaper, Mecca Invest og Levenstern AS, som begge hadde et resultatfall fra 206 til 133 millioner kroner i fjor.- Vi gjorde flere realiseringer i 2014 enn ifjor. Men det er et godt resultat i 2015 også. Vi fokuserer mest på utviklingen av verdiene våre. Dette betyr ikke så mye i og med at det er et investeringsselskap så lenge ting utvikler seg positivt underliggende, sier Kristian Adolfsen til DN.Han tar selv ut et utbytte på 21 millioner kroner, mens broren Roger tar ut 6 millioner kroner.

kristian adolfsen
roger adolfsen
hero
norlandia care
norlandia
personalhuset
Nyheter
Næringsliv