<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Seks kjemper om Stordalens million

I sin selvbiografi lovte Petter Stordalen én million til den beste forretningsideen i landet. Nå kjemper seks finalister som millionen. 

Publisert 28. sep. 2016 kl. 08.37
Oppdatert 28. sep. 2016 klokken 08.45
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 141 ord

- Alle vet at det ikke er jeg eller Stein Erik Hagen eller Kjell Inge Røkke som kommer til å revolusjonere morgendagens businessverden. Fellesnevneren for de seks finalebedriftene er teknologi, bærekraft og originale ideer som gjør livet enklere for forbrukeren, sier Petter Stordalen til DN. Det har snart gått ett år siden han gav ut sin egen selvbiografi. I boken lovet hotellkongen én million til den beste forretningsideen i landet. Avisen skriver at finalistene består av en firehjuls elsykkel med barnekupé og værbeskyttelse, en app som lar deg styre strømforbruket ditt, en bookingtjeneste for hoteller på nett som skal forsøke å vinne direktebookinger tilbake fra de store samlesidene. Videre har en av finalistene utviklet et låsesystem for skiutstyr, en annen gjør det mulig å sette bort alt det praktiske ved Airbnb-utleie og den siste finalisten har laget noe så enkelt som tørkepapir til urinaler.