Haudemanns eks snakker ut

I nyeste utgaven av Costume snakker ekskonen til finansmannen Jan Haudemann-Andersen, Marte Krogh, ut om samlivsbrudd og veien videre.

Næringsliv

I slutten av august i år ble det kjent at fiolinisten Marte Krogh og finansmannen Jan Haudemann-Andersen skulle skilles. Da hadde paret vært gift i litt over to år.I den nyeste utgaven av det norske motebladet, Costume, snakker Krogh for første gang ut om samlivsbruddet.- Et samlivsbrudd er jo vondt for alle parter, samtidig som det byr på nye muligheter, sier Marte Krogh til Cosume, før hun fortsetter;- Man har jo ingen garantier i livet, og nå begynner jeg på et nytt kapittel. The show must go on, sier Krogh.På spørsmål om hun som nysingel har testet ut sjekkeappen, Tinder, ler Krogh rått.- Jeg er ikke på Tinder, og jeg har ingen planer om å komme på Tinder. Hvem vet, plutselig dukker det opp noen, det vet man aldri. Men akkurat nå har jeg det veldig bra som jeg har det, sammen med Sofia(journ.anm. datteren til Marte Krogh og Jan Haudemann-Andersen).I disse dager er Marte Krogh opptatt med å ferdigstille sin nye motebutikk og showroom i Behrens gate i Oslo, som etter planen skal åpne nå i desember.

marte krogh
jan haudemann-andersen
samlivsbrudd
tinder
skilsmisse
Nyheter
Næringsliv