Byggeplass. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix.

54-åring sa opp jobben - bygget milliardbutikk

Consto AS bygger ut i Tromsø og vokser i Norge. Mannen bak er Hans Kristian Seterlund.

54 år gammel sa han opp jobben og startet nytt firma. I år omsetter selskapet for 5,5 milliarder kroner, skriver DN.Selskapet er boligutbyggeren Consto AS, og 54-åringen er i dag 65-årige Hans Kristian Seterlund.– Det har vært en eventyrlig økning. Jeg hadde ikke trodd det skulle bli så stort, sier Seterlund til DN om selskapet han startet for 11 år siden.Han forteller til avisen at de i fjor økte omsetningen med 1,5 milliarder til fire milliarder kroner, og at omsetningen øker med ytterligere halvannen milliard i år.– Vi bygger boliger over hele landet, Trømsø, Harstad, Bodø, Trondheim, Molde, Ålesund, Bergen og på Østlandet, og i Karlstad, Ørebro og Stockholm, sier Seterlund, og forklarer veksten med en trappetrinn-strategi med fokus på tre års vekst, der man vokser det første året, tar et pusterom året etter, og så vokser igjen, ifølge DN.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også