Tidenes beste for Stordalen

Resultat før skatt økte med nær 40 prosent for Nordic Choice Hotels.

- København og Sverige, med Stockholm i spissen, går så det griner. Vi er veldig glade for at vi er så store der. Det gjør det lettere å komme oss gjennom den svært vanskelige situasjonen vi opplever i hotellmarkedet i deler av Norge, sier konsernsjef Torgeir Silseth i Nordic Choice Hotels til DN.Hotellkonsernet, som telte ved inngangen til 2017 186 hoteller med nær 33.000 hotellrom, fordelt på brands som Clarion, Quality og Comfort passerte ni milliarder i omsetning i fjor.LES OGSÅ: Stordalen må betale millioner i erstatningDN skriver at resultatet før finansposter, av- og nedskrivninger (ebidta) økte med vel 22 prosent og resultat før skatt med nær 40 prosent.- Da er alt av utviklings-, avviklings- og åpningskostnader tatt. Vi synes dette er et bra resultat. Det er det beste i Nordic Choice' historie, sier Silseth til avisen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også