Nye EU-regler betyr at norske mobiloperatører fra 15.juni ikke lenger kan ta ekstra betalt for for mobilbruk i EU og EØS-området. Mobilselskapet OneCall velger å la sine nåværende kunder få bruke sine abonnement og inkluderte data på reiser innen EU og EØS uten ekstrakostnader fra og med mai 2017. Det opplyser selskapet i en pressemelding tirsdag. - Mange norske mobiloperatører har valgt å ta ekstra betalt for roaming-fordelen ved å øke prisene for alle abonnement og for alle kunder. Slik blir det ikke hos OneCall, sier OneCall-direktør Øistein Eriksen i pressemeldingen, og legger til: - Vi velger heller å takke alle våre eksisterende kunder ved å holde prisene uendret for dem. Vi kaller dette EU inkludert, noe som rent konkret betyr at en kunde som i april betalte for eksempel 249 kroner for tre GB data, vil betale den samme prisen fremover for samme datamengde og samtidig få EU inkludert.
1.juni øker selskapet prisene for nye kunder, mens de nåværende kundene eller de som blir kunde i løpet av mai bevarer de samme prisene de har i dag. 
- Dette er vår lanseringskampanje for å feire at mobilbruken på reise i EU og EØS nå blir enda enklere – og enda billigere – for alle som er kunde hos oss i OneCall fra før av, eller som blir det i løpet av mai, sier Eriksen.