RiksTV med ny TV-avtale

RiksTV og MTG er enige om en distribusjonsavtale som gir RiksTVs kunder tilgang til de fleste Viasat-kanalene, også direktesendt sport.

Foto: Scanpix

Viasats premium-kanaler for sport, som inkluderer Champions League, La Liga, FA-cupen, Ligacupen, Serie A, NHL og Formel 1, vil være tilgjengelige via TV-distributørens «RiksPakken».– Dette er en god nyhet for alle våre kunder og oss i RiksTV. Det er noe vi har ønsket oss lenge – og endelig er vi i mål. Dette betyr komplette TV-pakker med sport og underholdning. Og kundene vil se at betal-TV-kanaler eller premium-kanaler med sport vil legges inn som en del av RiksPakken, sier administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV.Også MTG er fornøyd med avtalen, som også gir muligheter til å se kanalene i form av strømming.– Vi er fornøyde med at vi fant en god løsning med RiksTV, sier Vegard Klubbenes Drogseth, administrerende direktør hos Viasat.(©NTB)