Krevde 56 mill. av styremedlemmer - må betale 1,2 mill.

- eg har ikke sovet dårlig om natten på grunn av denne saken.

Foto: Scanpix
Næringsliv

Gamle långivere, anført av Stavanger-investorene Espen Fjogstad og Tor Dagfinn Veen, krevde 56 millioner kroner i erstatning fra de tre styremedlemmene i oljeselskapet Crudecorp for påståtte brudd på styreansvaret, men nå har de tapt i Haugaland tingrett, skriver DN.– Styremedlemmene blir frikjent, og motparten blir idømt å betale 1,2 millioner kroner i saksomkostninger. Jeg har ikke sovet dårlig om natten på grunn av denne saken. Dette er femte gang vi har fått medhold. Det startet med at obligasjonseierne klaget til børsstyret, sier dagens eier Sigurd Aase.Motpartens advokat Per Kristian Ramsland sier de er skuffet over resultatet og uenig i avgjørelsen. Han opplyser at det vil bli vurdert å anke

crudecorp
Nyheter
Næringsliv