Betaler kryptoskatt med glede

Men advokat Erling Løken Andersen blir ikke forbauset om det kommer en del høyprofilerte skattesaker i forbindelse med kryptovaluta. 

Erling Løken Andersen jobber som advokatfullmektig i advokatfirmaet Berngaard/Sandbek. Han har investert i en håndfull av de største kryptovalutaene, og betaler sin kryptoskatt med glede, skriver DN.– Det er naturlig at kryptovaluta skattlegges som andre eiendeler og kapitalgevinster. Men jeg tror ikke alle tenker over dette, bitcoin er liksom ikke «ekte» for mange, sier Andersen.Avisen skriver at Andersen mener han ikke har investert i kryptovaluta primært for store gevinster.Han skal være mer interessert i teknologien bak, og har ikke solgt noe kryptovaluta i 2017, men har valgt å holde på dem.– Jeg kommer til å føre dem som formue i skattemeldingen, men jeg er redd mange ikke kommer til å gjøre det. Jeg blir ikke forbauset om det kommer en del høyprofilerte skattesaker rundt dette, sier Andersen til DN.