Snøvær stanser tusenvis av fly på USAs østkyst

USAs østkyst stålsetter seg i påvente av en kraftig snøstorm.

A woman walks through the snow and wind as she makes her way to the train station in Hoboken, N.J., Thursday, Jan. 4, 2018. Residents across a huge swath of the U.S. awakened Thursday to the beginnings of a massive winter storm expected to deliver snow, ice and high winds followed by possible record-breaking cold as it moves up the Eastern Seaboard from the Carolinas to Maine. (AP Photo/Seth Wenig) Seth Wenig

Tusenvis av flyginger er innstilt eller forsinket.Over 90 prosent av flyvingene ved flyplassen La Guardia i New York ble torsdag innstilt som følge av at det er ventet store snømengder og kraftig vind. Også i Boston og New Jersey er flytrafikken hardt rammet, ifølge CNN.Snøværet begynte i Mexicogulfen for to dager siden. Det rammet først Florida der skoler og forretninger ble stengt. Etter å ha passert den sørøstlige delen av USA onsdag kveld, er det ventet at den vil nå de nordøstlige delstatene torsdag.Etter at snøværet har passert er det ventet svært kaldt vær, og enkelte steder forventer meteorologene kulderekorder.(©NTB)