Kina vil slå tilbake med tariffer mot USA

Kina planlegger tariffer som svar på USA-tiltak.

Chinese President Xi Jinping delivers a speech at the closing session of the annual National People's Congress in the Great Hall of the People in Beijing, China, Tuesday, March 20, 2018. (AP Photo/Ng Han Guan) Ng Han Guan
Næringsliv
Kina forbereder å slå tilbake med tariffer mot USA rettet mot områder som støtter USAs president Donald Trump, inkludert landbrukseksport fra farmbeltet.Det skriver The Wall Street Journal onsdag som viser til kilder med kjennskap til saken, ifølge TDN Direkt.Samtidig vurderer Beijing også innrømmelser, som lettelser i utenlandsinvesteringer i investeringsbanker og forsikringsselskaper.Den kinesiske presidenten Xi Jinping håper å unngå eskalerende spenninger med Trump-administrasjonen ved å bruke pisk og gulrot-taktikk, skriver avisen.