KjøpLogg inn

Leserflukt etter redaktørstrid i Vårt Land

Over 300 lesere har sagt opp abonnementet sitt på Vårt Land etter at sjefredaktør Åshild Mathisen ble sagt opp fredag.

Publisert 27. mars 2018 kl. 06.04
Oppdatert 27. mars 2018 klokken 06.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 103 ord

Avisen er rammet av en høylytt konflikt mellom Mathisen og eierselskapet, og mange har uttrykt støtte til redaktøren ved å si opp abonnementene sine.– Det er vanskelig å gi et eksakt svar siden det kommer inn oppsigelser fortløpende. Det offisielle tallet lørdag var at litt under 100 lesere sagt opp. Nå ser det ut som om det antallet har bikket 300 oppsigelser, sier produkt- og salgssjef Ivan Solhaug i Vårt Land til Dagens Næringsliv.Mathisen har selv oppfordret lesere til å ikke si opp avisen. Vårt Land hadde i 2017 et godkjent totalopplag på drøyt 21.500, altså opplag der både papir- og digitalutgaver er medregnet.(©NTB)