Johannes Høsflot Klæbo og Daniel-André Tande blir smågutter mot Henrik Kristoffersen, Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud når det kommer til premiepenger.Kristoffersen er Norges suverene premiepengevinner i idretter knyttet til Det internasjonale skiforbundet (FIS).Alpinisten fra Rælingen hentet inn pene 345.000 sveitserfranc i rene premiepenger denne sesongen. Det tilsvarer 2,98 millioner kroner. Kun én mannlig alpinist tjente bedre, og det var Kristoffersens nemesis Marcel Hirscher. Østerrikerens resultater i slalåm og storslalåm gjorde at han tjente hele 5,77 millioner kroner.Svindal og Jansrud følger som nummer fire og fem på alpinistenes pengeliste med 2,1 og 1,8 millioner innkjørte kroner.Blant jentene er Mikaela Shiffrin den som har innkassert klart mest med 6,05 millioner kroner. Ragnhild Mowinckel er beste norske på 11.-plass på kvinnenes liste med 1,12 millioner kroner.Klæbo mest innI langrenn er det årets mannlige sammenlagtvinner Johannes Høsflot Klæbo som har tjent best. 168.449 sveitserfranc tilsvarer 1,45 millioner i rene premiepenger. Martin Johnsrud Sundby er tredjemann på lista bak Dario Cologna med inntjente 862.000 kroner.Hans Christer Holund ble nummer tre i distansecupen bak Cologna og Sundby, men tjente ikke mer enn 362.000 kroner.Heidi Weng tjente best av kvinnene med 1,2 millioner kroner. Bare Klæbo håvet inn mer enn henne av langrennsløperne. Ingvild Flugstad Østberg fulgte nærmest med 956.000 kroner, mens Marit Bjørgen på 4.-plass innkasserte 810.000. Det er inkludert Bjørgens seier i minitouren i Falun søndag.Lundby blir småjenteDet er fortsatt et godt stykke å gå for de kvinnelige hopperne når det kommer til pengepremier. Maren Lundby hadde ni seirer og fire 2.-plass i årets sesong, og det ga henne 318.000 kroner inn på konto.Til sammenligning hadde Daniel-André Tande, som lå på 2.-plass på pengepremielisten før det siste rennet i Raw Air søndag og de tre siste i Planica kommende helg, innkassert 1,1 millioner kroner. Johann André Forfang lå på plassen bak Tande med 982.000 kroner for sine plasseringer i løpet av sesongen. Robert Johansson var ikke langt bak med sine 905.000 kroner.Jan Schmid har tjent nest mest av kombinertløperne. Kun Akito Watabe har gjort en mer lukrativ sesong. Schmid hentet inn 620.000 kroner.