<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

TV 2: Team Northug i samtaler med Norges Skiforbund

Petter Northugs sponsor Coop blir også sponsor for landslaget i langrenn, melder TV 2. Torsdag var Northugs manager i møte med langrennssjefen.

Publisert 22. mars 2018 kl. 18.54
Oppdatert 22. mars 2018 klokken 18.57
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 196 ord

Torsdag skriver kanalen at Northugs manager Are Sørum Langås har vært i et møte med langrennssjefen Espen Bjervig.– Jeg kan bekrefte at det var et møte hos NSF i dag med Are Sørum Langås og Espen Bjervig, sier skiforbundets kommunikasjonssjef Espen Graff til TV 2.Samme TV-kanal meldte tidligere torsdag at Coop angivelig overtar sponsorplassen som Spar har hatt i nærmere ti år.– Jeg kan bekrefte at vi ikke fornyer avtalene verken for Spar eller Ali. Og det synes jeg personlig er litt leit, sier Torbjørn Johanson, en av eierne av Norgesgruppen.Coop opplyser at de er i dialog med Norges Skiforbund.– Jeg kan bekrefte at vi er i dialog, og vi har en god dialog med Norges Skiforbund med tanke på å få til en avtale, sier Coops kommunikasjonsdirektør Bjørn Takle Friis.TV 2 mener å vite at den nye avtalen skal presenteres i midten av april.– Coop har avtale med Petter Northug jr. Hva har det hatt å si for ønsket om å bli sponsor for landslagene? Et eventuelt landslagscomeback for Northug vil jo bety at han kan beholde sin avtale med Coop?– Ingenting. Vår avtale med Petter Northug jr. har ingenting med sponsing av landslagene å gjøre, svarer Friis.(©NTB)