Sport 1 Gruppen AS har inngått avtale om kjøp av 95 prosent av aksjene i Löplabbet AS. Selskapet har spesialisert seg på løpesko og løperelatert utstyr, med 14 butikker i Oslo-området, Sør-Norge, Vestlandet og Midt-Norge.Det kommer ikke frem hva som er prisingen på selskapet, men Löplabbet har en omsetning til forbruker på ca. 110 millioner kroner.
- Kan du si noe om prisingen på dette?
- Nei, det ønsker vi ikke å kommentere, skriver adm. direktør i Sport 1, Ole-Henrik Skirstad, i en mail til Hegnar.no.Löplabbet som konsept skal driftes videre som i dag. Tor Fauske fortsetter som daglig leder og aksjonær.- Löplabbet er uten tvil Norges desidert beste på å finne de riktige løpeskoene til løpere med ulike behov, og vi er glade for at Löplabbet blir en del av Sport 1. Sport 1 kan bidra til å styrke Löplabbets markedsposisjon og bli enda mer effektive på drift av butikker, sier Bjørn Rune Gjelsten, styreleder og hovedaksjonær i Sport 1 Gruppen, i en meldingGjelsten Holding AS eier 85,2 prosent av aksjene i Sport 1 Gruppen AS.