Idekapital Fund 1 satser på gründerselskapet Teston

Fondet med Kristian Siem, Jan Haudemann-Andersen og Magnus Carlsen på eiersiden gjør en ny investering i Norge.

Næringsliv

Investeringsfondet Idekapital Fund 1 går inn med ti millioner kroner i Teston, et norsk gründerselskap som vil revolusjonere brukertesting, skriver DN.– Du kan tenke deg hvor dyrt det er å utvikle noe folk ikke vil ha. Og du kan tenke deg hvor mange dårlige nettsider det er der ute med dårlig konverteringsrate, sier gründer Christoffer Moen (28).Den nystartede brukertestplattformen mottar sin første store investering utenfra. Ifølge avisen var målet å lage en plattform for å forenkle og digitalisere brukertesting. Dette er viktig ved utvikling av nettsider og apper.Teston prises til et til noe over 50 millioner kroner. Idekapital Fund 1 har planer om å øke investeringen i selskapet til 50 millioner kroner dersom selskapet utvikler seg etter planen de kommende årene.– Produktet er veldig skalerbart, og plattformen kan tas til utlandet ganske raskt, sier partner Kristian Øvsthus i Idekapital Fund 1.Investorer som har gått inn i Idékapital Fund 1 er blant andre Formuesforvaltning, Gjensidigestiftelsen, Kristian Siem, Jan Haudemann-Andersen og sjakkesset Magnus Carlsen.Les også: Har en halv milliard på bok - jakter oppkjøpskandidater

idekapital
Nyheter
Næringsliv