Kjent kriminell pågrepet kort tid før etablering av MC-klubb

En tidligere straffedømt Oslo-mann er pågrepet og siktet for en rekke forhold, kort tid før han angivelig skulle bli leder for en nyetablert MC-klubb i Oslo.

Næringsliv

Kilder NRK har snakket med, forteller at den 33 år gamle mannen var tiltenkt en rolle som president i Oslo-avdelingen når den etter planen skulle tas opp i den nederlandske MC-klubben Satudarah. Internasjonalt skal klubben være involvert i beryktet for narkotika, vold og annen kriminalitet, ifølge kanalen.Torsdag ble norskpakistaneren pågrepet, og han blir framstilt for varetektsfengsling fredag. NRK får opplyst at han er siktet for både eldre saker og til dels nye saker, som skal ha kommet de siste månedene.Han er kjenner ingen form for straffskyld, ifølge forsvareren, advokat Trygve Staff.33-åringen er tidligere straffedømt flere ganger for grove ran, våpenlovbrudd og narkotikakriminalitet. Ifølge NRK setter politiet ham i sammenheng med flere skyteepisoder og voldelige konflikter i Oslo. Han skal derfor ha vært i politiets søkelys den siste tiden.Ifølge Dagbladet har mannen fortid fra den beryktede Oslo-gjengen Young Guns. Avisen omtalte for en måneds tid siden et bilde, hvor mannen poserer sammen med blant annet en av de internasjonale toppene i Satudarah.(©NTB)

kriminalitet
mc-klubb
narkotika
våpen
Nyheter
Næringsliv