Bunnpris tapte i rettsstrid mot Coop

Dagligvarekjeden Coop har i retten fått medhold i at Bunnpris-kjeden må betale 32 millioner kroner pluss forsinkelsesrenter etter kjøp av butikker i 2015.

Coop solgte 43 av sine butikker til Bunnpris i 2015, men uenighet om betalingen førte til at de to partene havnet i retten. Bunnpris mente det var store mangler med flere av butikkene og holdt derfor tilbake deler av betalingen.Nå har Coop fått medhold i sitt søksmål i Oslo tingrett og Bunnpris må betale over 32,5 millioner kroner samt forsinkelsesrenter fra 2016. Bunnpris må også betale sakskostnader på over 1,8 millioner kroner, står det i dommen fra tingretten.Bunnpris gikk også til motsøksmål, men tapte også dette.– Vi er fornøyd med å vunnet fram med vår sak i retten. Utover det har vi ingen kommentar før vi har fått lest dommen nøyere, skriver kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop i en e-post til Nettavisen.Det er ennå ikke kjent om dommen vil bli anket.(©NTB)