<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kaos ved masseslagsmål i Langesund

Politiet sendte flere patruljer da de fikk melding om at det kunne være 20 personer i masseslagsmål med jernstenger i Langesund i Telemark natt til søndag.

Publisert 29. juli 2018 kl. 07.51
Oppdatert 29. juli 2018 klokken 07.53
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 156 ord

– Det viste seg heldigvis å ikke være så alvorlig som det, men temmelig kaotiske tilstander. Det var rundt ti som slåss og rundt like mange som forsøkte å bryte inn og få en slutt på det, alle sammen menn i alderen 20 til 25 år. Så var det en av dem som skal ha blitt slått og falt i vannet. De som utøvde vold mot ham stakk av i en bil, sier operasjonsleder Erik Gunnerød i Sørøst politidistrikt til NTB.Politiet innhenter forklaringer, som preges av mange motstridende opplysninger og av at de som forklarer seg framstår som beruset.– Det skal nå være tre personer som er utsatt for vold som vil gå til anmeldelse. Han som allerede er nevnt hadde blitt lagt i bakken og slått og har fått sydd to sting. De to andre trengte ikke legebehandling. Vi har en som er mistenkt for å muligens ha vært en pådriver i slåssingen, sier Gunnerød.(©NTB)