Stordalen satser i Ålesund

Brian Cliff Olguin

Nordic Choice Hotels øker sin tilstedeværelse i jugendbyen ved å overta driften av Radisson Blu Ålesund, som 1. september blir til Quality Hotel Ålesund.- Vi skal sette vårt preg på hotellet, men samtidig bevare dets egenart. Med plassering midt i sentrum, men likevel med sjøen som nærmeste nabo, ligger alt til rette for at Quality Hotel Ålesund blir et sted både sunnmøringene, businessgjester, fritidsgjester og turister møtes og trives, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, i en melding.Quality Hotel vil stå for driften av hotellet som eies av Midstar. Eiendomsselskapet og Nordic Choice Hotels samarbeider fra før om tolv hoteller på ni ulike destinasjoner i Skandinavia.Hotellet ble bygget i 2000, men er oppført for å passe inn med jugendstilen som kjennetegner byen hvor Riksantikvaren vurderer store deler til å være av nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Flesteparten av de 131 gjesterommene har sjøutsikt.Nordic Choice Hotels har fra før Quality Hotel Waterfront og Hotel Brosundet i Ålesund.