Dette skjer i dag

Dette er blant de ventede hendelsene lørdag 4. august.

President Donald Trump speaks before awarding the Medal of Honor posthumously to 1st Lt. Garlin Conner during a ceremony in the East Room of the White House in Washington, Tuesday, June 26, 2018. Conner is being recognized for actions on Jan. 24, 1945, when he left a position of relative safety for a better position "to direct artillery fire onto the assaulting enemy infantry and armor." Conner remained in an exposed position for three hours, despite German forces coming within five yards of his position and friendly artillery shells exploding around him. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais) Pablo Martinez Monsivais

LandsskytterstevneLandbruks- og matminister Jon Georg Dale (Frp) er til stede på Landsskytterstevnet i Stjørdal.Her skal han være med å skyte i ordførerduell på Frigård skytebanearena, der to lag konkurrerer mot hverandre.BlinkfestivalenFrp-leder Siv Jensen besøker Sandnes for å være til stede den siste dagen under Blink Skifestival.Her er det konkurranseløp fra 7 om morgenen til 20.30 lørdag kveld, etterfulgt av afterskiparty og gratiskonsert med Odd Nordstoga.Lula nomineresBrasils arbeiderparti nominerer ekspresident Luiz Inácio Lula da Silva som kandidat i presidentvalget.Lula leder på meningsmålingene med over 30 prosents oppslutning, men valgkommisjonen kommer trolig til å nekte ham å stille i valget ettersom han er dømt for korrupsjon.Folkemøte i OhioDelaware: President Donald Trump holder folkemøte i Delaware i delstaten Ohio klokka 1 natt til søndag norsk tid.Trump har den siste tiden trappet opp innsatsen for å hjelpe republikanere i forkant av mellomvalget i november. Denne gangen er det for senator Troy Balderson i kampen om en plass i kongressen.Byderby i Eliteserien Rosenborg møter Ranheim på Extra Arenda klokka 18 lørdag. Lillebror Ranheim ligger på en knallsterk fjerdeplass i Eliteserien, bare fire poeng bak Rosenborg på andreplass.Det er hele 30 år siden Rosenborg sist gjestet Ranheim. Da vant Rosenborg 16-1, ifølge deres egen nettside.(©NTB)