Sportsanker slutter i NRK

NENT Group rekrutterer fra NRK, for andre gang i år.

Sporten i Nordic Entertainment Group (NENT Group) utvider avdelingen og henter inn Kaja Snare som reporter, går det frem av en pressemelding torsdag.Snare har erfaring fra Nettavisen, TV 2 og nå sist NRK Sporten.- Jeg gleder meg stort til å jobbe med Norges råeste rettighetspakke innen sport. Champions League i fotball var grunnen til at jeg ble sportsinteressert. Håndball, ishockey, golf, og mer fotball, er grunnen til at sport har blitt min lidenskap, sier hun i en kommentar.Snare starter i sin nye jobb 1. september. Hun er ikke den første NENT Group henter fra NRK Sporten i år. I juni kom meldingen om at Andreas Toft går samme vei.NENT Group en del av Nasdaq Stockholm-noterte Modern Times Group, og er foreslått å bli notert separat. Gruppen står bak plattformer som TV3, Viafree, Viaplay og Viasport.