Årets største sigarettbeslag

En mann i 20-årene fra Oslo ble torsdag ettermiddag stanset med 103.400 sigaretter i bilen etter å ha kjørt fra Norge til Sverige.

Marlboro-sigaretter fra Philip Morris. AP Photo

Til sammen fant tollerne 517 sigarettkartonger i stasjonsvogna mannen kjørte. Det er årets største sigarettbeslag i Hedmark i år, ifølge Glåmdalen.Tollerne observerte den norskregistrerte personbilen i det den ved 13-tiden torsdag passerte grensen ved Vestmarka i Hedmark.– Vi fulgte etter og stanset bilen på fylkesvei 21, sier seksjonssjef Morten Nystuen ved Tolletaten i Kongsvinger.Mannen i 20-årene ville ikke si hva han hadde i bilen, men ba tollerne om å ta en kontroll. Og tollerne behøvde ikke lete. Varene var ikke gjemt i bilen, bare plassert i esker og plastposer.– Mannen er anmeldt, og han er løslatt etter avhør, sier politiadvokat Ann Elisabeth Billa ved Kongsvinger politistasjon.(©NTB)