Christian Ringnes tapte søksmål - må ut med 1,1 millioner

Eiendomsinvestor Christian Ringnes tapte søksmål mot fem advokater. Nå vil han anke.

Eiendomsinvestoren Christian Ringnes tapte søksmålet han anla mot Berit Reiss-Andersen og fire andre advokater , og må betale over 1,1 millioner i saksomkostninger, skriver Dagens Næringsliv.Ringnes mente at advokatfellesskapet hadde brutt en uoppsigelig leiekontrakt med Eiendomsspar i Øvre Slottsgate 11 i Oslo, og krevde drøyt tre millioner kroner.En fersk dom fra Asker og Bærum tingrett viser imidlertid ifølge DN at Ringnes tapte på alle punkter. - Vi har ingen kommentarer til dommen ut over å konstatere at resultatet er korrekt og som forventet, skriver advokat Sigurd Holter Torp i advokatfirmaet Schjødt, som har representert de fem advokatene, i en e-post til avisen.Advokat Line Ravlo-Losvik i advokatfirmaet Selmer, som representerte saksøkeren, ønsker heller ikke å kommentere saken. Hun henviser til Christian Ringnes selv.- Ja, vi kommer til å anke. Vi mener det motparten har gjort er så klanderverdig at vi vil ha saken prøvet i en høyere rettsinstans, skriver Ringnes i en e-post til DN.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også