Tidligere nestleder i KrF, Dagrun Eriksen (47), blir ny markeds- og kommunikasjonssjef i helseteknologiselskapet ContinYou fra Rogaland.– Som politiker jobbet jeg for å skape et varmere samfunn gjennom rammer og tilrettelegging, men jeg så at utfordringene i helsesektoren er umulig å løse uten velferdsteknologi, større brukermedvirkning og samarbeid mellom helsetjenester og pårørende, sier Eriksen.Eriksen var innvalgt stortingsrepresentant fra Vest-Agder fra 2001 til 2005, var nestleder i KrF fra 2004 til 2007 og har også fortid som medlem i den norske delegasjonen til NATO-parlamentarikerforsamlingen.– Hennes lange erfaring i det politiske systemet er en verdifull ressurs for oss som jobber med velferdsteknologi, sier daglig leder Terje Tobiassen i ContinYou.Selskapet står bak den norskutviklede helseklokken Contact.(©NTB)