Toppadvokat satser på Enklere Liv-gründer

Else Bugge Fougner tar et jafs på 11 prosent.

Sverre Steensen solgte Enklere Liv med pen gevinst, men nå er kassen i hans oppfinnerselskap Unikia bunnskrapt, skriver DN.Avisen har tidligere skrevet at Steensen puttet inn 90 millioner etter Enklere Liv-salget, men Unikia har tapt i alt 115 millioner kroner over fire år.Etter gjeldssanering og konvertering av gjeld i fjor, har 2018 fortsatt med nye inkassosaker og utleggsforretning.Steensen opplyser i en sms til DN at utleggsforretningen var en misforståelse som nå er løst gjennom en avtale.Nå har toppadvokat Else Bugge Fougner ifølge avisen kommet inn på eiersiden, og har 11 prosent av Unikia gjennom sitt Torvterrassen Holding.Samtidig har eiendomsutvikler Carl Christian Krefting kjøpt 17 prosent av selskapet og gått inn som styremedlem.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også