Ble sammen med eiendomsmilliardær - fikk sparken som megler

En eiendomsmegler i Privatmegleren-kjeden fikk sparken etter å ha innledet et forhold med eiendomsmilliardær Borger Borgenhaug.

Ifølge Privatmegleren var forholdet med Borger Borgenhaug, mulig brudd på eiendomsmeglingsloven om egenhandel og påbud om å opplyse om egeninteresse, grunnene til at hun ble avskjediget, skriver DN.Eiendomsmegleren avviser at det er grunnlag for oppsigelsen, og har saksøkt Privatmegleren med krav om å beholde jobben til oppsigelsessaken er avgjort i retten. Tingrettsdommeren har gitt henne medhold, og hun kan dermed gå tilbake til stillingen som prosjektmegler inntil det foreligger rettskraftig dom eller forlik i saken.DN skriver at megleren forteller at hun aldri har handlet eiendommer der Borgenhaugs Axer Eiendom er utvikler eller part, og heller ikke vært ansvarlig eller kundekontakt ved oppdrag for disse.– Jeg har ikke kjøpt noe annet enn en hytte gjennom et annet privatmeglerfirma, og det har jeg fått godkjent av ledelsen i Privatmegleren, men det er ikke det denne saken dreier seg om. Partene er enige om at det ikke dreier seg om egenhandel, selv om det var det som først ble anført. Grunnlaget er nå endret, sier eiendomsmegleren til DN.Megleren forteller også til avisen at hun fra dag én har opplyst om forholdet til Borgenhaug og at det var hun som gjorde selskapet oppmerksom på problemstillingen, og ikke omvendt. Hun forteller også at forholdet er avsluttet. – Hele saken fortoner seg for meg som absurd, sier eiendomsutvikler Borger Borgenhaug til DN.Administrerende direktør Grethe W. Meier i Privatmegleren ønsker ikke å kommentere saken.– Vi ønsker ikke å kommentere saken nå fordi den er i prosess, sier hun til DN.